• Home
  • Praktische info

Praktische info

Parkeren

Uw auto kunt u parkeren op de parallelweg achter/ ten zuiden van het botenterrein, tot aan de brug. De parallelweg is bereikbaar via de Nieuwe Bredase Baan, inrit ter hoogte van nr. 24 (aan de zuidzijde van de witte brug over het Markkanaal).

Botenwagens

Op de parkeerplaats links van de Roeivereniging en op het grasveld kunt u de botenwagen parkeren. Let op! Als het nat is, maken we extra ruimte op de parallelweg, omdat u met de botenwagen in het grasveld het risico loopt om weg te zakken. Het is dan wat verder lopen naar het vlot, maar u houdt het schoon en droog en komt na afloop ook weer vlot weg.

Alle botenwagens moeten op het daarvoor aangegeven gedeelte neergezet worden. Zo heeft het andere verkeer zo min mogelijk hinder en kunnen de roeiers veilig met de boot naar het vlot. Let wel op bij het oversteken van het fietspad!

Corona

Bij de entree van het verenigingsterrein zal worden gecontroleerd op de coronapas (CoronaCheck app) en ID. Iedereen met een QR code ontvangt een polsbandje. Zonder polsbandje mag wel worden deelgenomen aan de wedstrijd, aangezien deze buiten plaats vindt. De soci√ęteit is echter alleen toegankelijk voor deelnemers en bezoekers met een polsbandje.

Kluisjes 

In de kleedkamers en loods zijn kluisjes om waardevolle spullen op te bergen. Hiervoor dient wel zelf een hangslotje te worden meegenomen.