Wedstrijd en loting

Let op! Vanwege mist is de start een uur later dan eerder vermeld. Zie tijdschema.

Omdat de wedstrijd uitslagen op handicap zijn, kunnen in principe alle nummers en leeftijden mee doen. Het is niet meer mogelijk om aan te melden via de KNRB website. De loting is woensdagavond 20 uur, tot die tijd kunnen wijzigingen worden gemaild naar remarkable@markregatta.nl

De reMARKable is een tijdrace over 5 kilometer. De opzet is zoveel mogelijk coronaproof. Voor het programma zie het tijdschema. Er wordt opgeroeid tot voorbij de A16 brug. Daar wordt gekeerd en op aanwijzing van de kamprechter gestart bij paal 9 met een vliegende start. We proberen om alle nummers snel achter elkaar te laten starten voor het echte wedstrijdgevoel.

Door het geringe aantal deelnemende ploegen is een beperkt aantal mensen tegelijk op het verenigingsterrein aanwezig, waardoor het nooit te druk wordt en het makkelijker is om afstand te houden. Onze sociƫteit is coronaproof ingericht. Afhalen van koffie en lekkers is mogelijk aan de bar. Zitplaatsen zijn alleen buiten. Er is geen stuurliedenvergadering, maar wel een gezamenlijke prijsuitreiking. De uitslag zal online worden gepubliceerd.

Loting

Startlijst loting 8 oktober 2021